top of page

Het Grootste Kennisfestival van Nederland 2019

Op 20 juni 2019 sta ik met mijn lezing over De Schaal van Wellness op Het Grootste Kennisfestival van Nederland.

Waar het delen van kennis centraal staat, maar waar ook ruimte is voor muziek, theater, lekker eten en drinken. Dat is wat Rudie Jansman en Kornelis Wetsema (Regio Academy) voor ogen hebben.

Ze organiseerden al tientallen bijeenkomsten om kennis te delen. Zo waren er sessies rond online marketing, succesvol ondernemen, anders organiseren en geluk als businessmodel, maar ook een aantal mooie en goedbezochte congressen. In 2016 organiseerden ze voor de eerste keer: Het Grootste Kennisfestival van Nederland. Dat was een overweldigend succes. Het festival was de eerste editie al uitverkocht en er waren zo’n 1.500 deelnemers. Daarna volgde editie 2 en 3 met 2.000 deelnemers in 2017 en 2.600 deelnemers in 2018 en eenzelfde evenement in Noord en Zuid Nederland waar respectievelijk 1.700 en 1.100 mensen op afkwamen. Op 20 juni vindt de volgende editie plaats met als titel: innovatief organiseren.

Ik geef mijn interactieve lezing op het Rederij podium. Houd de website in de gaten voor de alsmaar groeiende line-up.


Recente berichten
Archief
bottom of page