top of page

Paul Pardon toegevoegd aan coachteam voor huisartsen AOF (Achterstands Ondersteunings Fonds)

Het AOF ondersteunt huisartsen in achterstandswijken in Amsterdam.

Met de projecten van het AOF wordt gewerkt aan betere zorg voor patiënten in achterstandswijken. De projecten richten zich op: sociale maatschappelijke problematiek, taal/cultuurbarrières en beperkte gezondheidsvaardigheden. Een groot deel van de projecten die het AOF aanbiedt is ook beschikbaar voor huisartsenpraktijken in niet-achterstandswijken.

Het AOF ondersteunt huisartsen in achterstandswijken in Amsterdam.  Met de projecten van het AOF werken we aan betere zorg voor patiënten in achterstandswijken.  Onze projecten richten zich op: sociale maatschappelijke problematiek, taal/cultuurbarrières en  beperkte gezondheidsvaardigheden. Een groot deel van de projecten die wij aanbieden is ook  beschikbaar voor huisartsenpraktijken in niet-achterstandswijken.


Recente berichten
Archief
bottom of page