top of page

"Je hebt van die klanten die niet bij je weg lopen maar met je weg lopen?” Op 15 nove

Bent u al enige tijd actief als zzp’er? Dan is dit een event dat u zeker niet mag missen. Een inspirerende bijeenkomst georganiseerd door Kamer van Koophandel waarin u samen met honderden andere zelfstandige ondernemers uit de regio nieuwe energie en nieuwe ideeën opdoet.

Luister naar nieuwe inzichten van inspirerende sprekers. Ontmoet andere zzp’ers en bezoek de informatiemarkt waar u praktisch advies kunt inwinnen bij accountants, juristen, verzekeraars, belastingdienst, betrokken partners, brancheorganisaties en adviseurs van de KvK.

Van 17:00 uur tot 21:00 uur bent u van harte uitgenodigd op dit inspirerend event Succesvol ZZP’en.

  • Keynote spreker over een messcherpe strategie om klanten te vinden en te binden.

  • Regionale ondernemers in het spotlicht! Zij vertellen uit eigen ervaring over hoe zij klanten en opdrachten vinden en hoe ze samenwerken.


Recente berichten
Archief
bottom of page